Za boljšo uporabniško izkušnjo na naši spletni strani uporabljamo tehnologijo piškotkov (cookies) in sicer obvezne piškotke, ki so potrebni za pravilno delovanje spletne trgovine (npr. košarica z vašim naročilom, brez tega ne bi mogli vedeti, kaj bi radi naročili), ter neobvezne piškotke (npr. za spremljanje splošne statistike obiska z Google Analytics).   Piškotek je majhna tekstovna datoteka, ki je z vašim dovoljenjem shranjena na vaš disk. Ko se z uporabo piškotka strinjate se v to datoteko shranjujejo podatki, ki se lahko pozneje uporabijo npr. za analizo obiska ali analizo kaj vas zanima. Piškotki zagotavjajo da se lahko do vas odzivamo individualno, tako vam lažje ponudimo točno to kar potrebujete.  
Uporabljamo piškotke za statistiko spletne strani, tako lahko s pomočjo analize izboljšujemo našo spletno mesto in ga prilagajamo vašim potrebam. Te podatke uporabljamo izključno v namene analize prometa obiska, potem podatke brišemo in odstranimo iz sistema. Piškotek nam nikakor ne daje dostop do vašega računalnika ali kakršnih koli podatkov o vas, razen podatkov, ki ste jih izbrali in delili z nami. Lahko se odločite, da sprejmete ali zavrnete piškotke. Večina spletnih brskalnikov samodejno sprejme piškotke, vendar pa lahko običajno spremenite nastavitve vašega brskalnika in tako onemogočite piškotke, vendar vam to lahko prepreči, da bi v celoti izkoristili možnosti naše spletne strani.  
Piškotki, potrebni za delovanje spletne strani so sledeči :  
PHPSESSID - To je piškotek PHP Session Cookie, ki ga spletno mesto uporablja za ohranjanje informacij o seji, poteče pa, ko se konča brskanje. allow_ga - Piškotek, ki ga ustvarimo, da zabeležimo odgovor uporabnika na vrstico z vprašanjem za piškotke (uporabljajo se za Google Analytics in Facebook Pixel), najmanj pa 7 dni.